La funerària de mascotes Cel amic se situa als afores del municipi de Sant Fruitós de Bages, província Barcelona, amb bons accessos per les carreteres C-25, C-55, C-16 i C-37.

Tot i trobar-nos en una zona industrial, gaudim d’un entorn agradable, envoltats de camp i amb vista a la muntanya de Montserrat. A 5 minuts de les nostres instal·lacions trobem el Parc de l’Agulla, el parc més gran del Bages, i a uns minuts més, altres llocs emblemàtics com la Seu de Manresa, el Món Sant Benet i Montserrat.

Es disposa d’unes instal·lacions càlides i íntimes per oferir un comiat a l’altura de l’estima que tenim cap als nostres fidels amics de 2, 3 o 4 potes.

Totes les zones de Cel amic són accessibles per persones amb mobilitat reduïda i també es disposa d’aparcament gratuït amb fàcil accés per tots els clients.

Amb la incineració individual s’ofereix la possibilitat de fer un comiat especial en una de les nostres sales de vetlla. Un espai on acomiadar-se de la teva mascota donant-li l’últim adéu i dedicant-li les últimes paraules o mostres de gratitud. Cada sala privada disposa d’un projector on els professionals de Cel amic preparen les fotografies i els vídeos que la família facilita.

Som una llar on recolzar-se davant la pèrdua del teu animal de companyia