La incineració individual és un servei que permet tenir un record únic i especial del teu animal de companyia. Aquest servei inclou un pack de facilitats perquè davant la seva pèrdua puguis realitzar un comiat ple d’amor i respecte.

El procés d’incineració individual es realitza de forma individualitzada en un forn crematori recuperant les cendres del teu animal de companyia en una urna. De forma opcional, i inclòs dins del servei, també hi ha la possibilitat de realitzar un comiat presencial en les nostres sales de vetlla per donar un últim adéu íntim, càlid i personal.

Loading...

La incineració individual inclou:

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 15 a 19h.
*Fora d’aquest horari se’ls atendrà en caràcter d’urgència.
També pots contactar-nos per Whatsapp al 670 43 46 03

Perquè després d’una vida compartida,
els nostres fidels amics mereixen un final ple d’amor i respecte

La pèrdua d’una animal de companyia que ha format part de la nostra família, crea un sentiment de tristesa, enyorança, ira o incomprensió.

Moltes persones que es troben en aquesta situació, necessiten passar per les 5 fases del dol: negació, ira, negociació, depressió i acabant a l’acceptació.

Cel amic ofereix un espai càlid i de confiança on acomiadar-te del teu fidel amic valorant la seva vida i recordant els moments viscuts per ajudar en la mesura que es pugui a superar el dol.