La incineració individual és un procés de cremació on s’incinera l’animal de companyia de forma individual al forn crematori recuperant les cendres en una urna estàndard o bé a triar entre el catàleg d’urnes.

Amb aquest tipus d’incineració es pot realitzar el servei de tanatori de mascotes, opcional i inclòs dins del preu, on donem la possibilitat que la família pugui acomiadar-se de la seva mascota en un entorn íntim i càlid.

Disposem de dues sales de comiat perquè les famílies puguin donar l’últim adéu al seu fidel amic.

Aquest servei es realitza amb cita prèvia i, sempre que sigui possible, abans de 48 hores des del moment de la defunció.

Perquè després de tota una vida compartida, els nostres fidels amics mereixen un final ple d’amor i respecte.

Loading...

La incineració individual inclou:

  • Recollida de la mascota amb vehicle autoritzat.

  • Urna Celamic o possibilitat d’escollir-ne una del catàleg d’urnes.

  • Possibilitat de presenciar tot el procés i poder donar l’últim adéu a la teva mascota.

  • Personalització de la sala de comiat.

  • Certificat d’incineració individual.

La pèrdua d’una animal de companyia que ha format part de la nostra família, crea un sentiment de tristesa, enyorança, ira o incomprensió.

Moltes persones que es troben en aquesta situació, necessiten passar per les 5 fases del dol: negació, ira, negociació, depressió i acabant a l’acceptació.

Cel amic ofereix un espai càlid i de confiança on acomiadar-te del teu fidel amic valorant la seva vida i recordant els moments viscuts per ajudar en la mesura que es pugui a superar el dol.