1. Informació general

Funerària de mascotes Celamic S.L., societat domiciliada a Barcelona, ​​Carrer Puigmal 26, C.P. 08272, Sant Fruitós de Bages, Barcelona amb C.I.F. B-66869637 ( “Funerària de mascotes Celamic SL” o la “Empresa”) és la titular del lloc web ubicat al nom de domini www.celamic.cat (el “Lloc Web”) i és responsable de Tractament.

Hem designat un responsable per a la privacitat que és el responsable de supervisar les preguntes relacionades amb aquest avís de privacitat. Si té alguna pregunta sobre aquest avís de privacitat, incloses les sol·licituds per exercir els seus drets, contacti amb el responsable per a la privacitat utilitzant les dades de contacte que es detallen a continuació.

Nom del responsable per a la privacitat: Jordi
Adreça de correu electrònic: info@celamic.cat
Número de telèfon: +34 937.063.878

L’Usuari té dret a presentar una queixa en qualsevol moment a la seva Autoritat de Supervisió local. No obstant això, agrairíem que ens donés l’oportunitat de tractar amb els seus disconformitats abans que es dirigeixi a la seva Autoritat de Supervisió, pel que preguem que en primera instància contacti amb nosaltres.

La present Política de Privacitat és aplicable al lloc web, entenent com a tal totes les pàgines i subpàgines incloses en el mateix, així com qualssevol comunicacions entre els nostres clients i usuaris i l’Empresa (mitjançant formularis de contacte, emails, telèfon). Funerària de mascotes Celamic S.L. declina qualsevol responsabilitat sobre les diferents polítiques de privacitat i protecció de dades de caràcter personal que puguin contenir les pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels hipervincles ubicats en aquest lloc web i no gestionades directament per Funerària de mascotes Celamic S.L.

Aquesta política s’ha configurat respectant escrupolosament la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, això és, entre altres, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (RGPD).

2. Recollida i tractament de dades de caràcter personal

No recollim cap tipus de dades de caràcter personal si únicament estàs navegant en el lloc web, excepte en el supòsit descrit la nostra “Política de galetes”.
Dades:
Recollim les següents categories de dades:
– Dades d’identitat: inclou nom o identificador similar.
– Dades de contacte: inclou adreça, adreça de correu electrònic i números de telèfon.

Com recullim les seves dades personals?

Utilitzem diferents mètodes per recopilar dades de vostè i sobre vostè. Entre aquests mètodes estan inclosos:
Interaccions directes. Pot proporcionar-nos les seves dades personals omplint el formulari o comunicant-se amb nosaltres. Això inclou les dades personals que proporcioni quan sol·liciti que ens posem en contacte amb vostè.

Tecnologies automatitzades o interaccions. A l’interactuar amb el nostre lloc web, podem recopilar automàticament dades tècniques sobre el seu equip, accions d’exploració i patrons. Algunes de les formes en que nosaltres o el nostre lloc web pot recopilar aquesta informació es descriuen a continuació:

Galetes i altres tecnologies: el lloc web pot utilitzar cookies, un tipus de tecnologia que instal·la una petita quantitat d’informació a l’ordinador d’un usuari o un altre dispositiu per permetre que un lloc web, per exemple, reconegui futures visites usant aquest ordinador o dispositiu . El lloc web pot utilitzar altres tecnologies similars (incloses, entre d’altres, píxels de seguiment, com es descriu més endavant, i altres identificadors anònims) per recopilar dades personals, com adreces IP i dades d’ubicació, per personalitzar la seva visita, per permetre’ns millorar nostre servei, o per a altres fins. Si us plau, per a més detalls consulteu la nostra Política de Galetes.

Finalitats:
De conformitat amb el que disposa la RGPD i la seva normativa de desenvolupament, Funerària de mascotes Celamic S.L. informa als nostres clients i usuaris que les dades que ens facilitin (a través del Lloc Web i altres comunicacions) seran tractades per Funerària de mascotes Celamic S.L com a Responsable de Tractament. Aquestes dades seran tractades amb la finalitat de:

– gestionar les relacions i comunicacions amb els nostres clients i usuaris del lloc web.
– respondre a les seves qüestions directes.

En cas d’acceptar-expressament (mitjançant la casella corresponent, és a dir, sempre que hagin prestat prèviament el seu consentiment i no s’han oposat)) els podrem remetre, per via electrònica, postal i telefònica (incloent alertes per SMS, o altres mitjans de missatgeria anàlegs) informació comercial personalitzada que pugui resultar del seu interès sobre els serveis relacionats amb els oferts per Funerària de mascotes Celamic SL

Qualitat de dades
Seguretat:

Funerària de mascotes Celamic S.L. garanteix que han adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i ha instal·lat tots els mitjans i mesures d’índole tècnica, personal i organitzativa al seu abast per garantir la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació, així com per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades.

Qualitat de dades
Retenció:
Només conservarem les seves dades personals durant el temps que sigui necessari per complir amb els fins per als que ho hem recopilat d’informació.

3. Drets dels usuaris

Per donar-se de baixa de qualsevol missatge promocional futur de nosaltres, ha d’enviar una sol·licitud de cancel·lació de la subscripció a info@celamic.cat.
Qualsevol sol·licitud s’haurà d’enviar a Carrer Puigmal 26, C.P. 08272, Sant Fruitós de Bages, Barcelona així com per mitjà del telèfon, email a info@celamic.cat.

4. Ús de galetes

El lloc web utilitza cookies amb la finalitat de proporcionar determinats serveis i funcions, així com per ajudar els usuaris a millorar la seva experiència en línia i ajustar les ofertes publicitàries. Podeu trobar més informació a la nostra Política de Galetes.

5. Modificacions de la política de privacitat

Funerària de mascotes Celamic S.L. es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat d’acord amb la legislació aplicable en cada moment. Per això, li recomanem que revisi periòdicament aquesta Política de privadesa per estar informat de com es tracten i protegeixen les dades personals que ens facilita.

6. Comunicacions comercials

A més del que s’ha indicat anteriorment, en compliment del que estableix 21 de la LSSI t’informem que quan hi ha una relació contractual prèvia, les dades del correu electrònic proporcionades per l’usuari podran ser utilitzades per a la remissió de comunicacions comercials referents a productes o serveis que siguin inicialment objecte de la contractació amb el client.

Hi ha la possibilitat d’oposar-se al enviament de comunicacions comercials tant a l’hora de realitzar la compra, com en cadascuna de les comunicacions comercials que se’ls dirigeixi, tot això de forma gratuïta.

En oposar-se, l’usuari indicarà no consentir que les seves dades personals siguin tractades i comunicades amb fins comercials i publicitaris, respecte de productes, serveis, ofertes, promocions relatives a productes anàlegs als contractats; realitzar enquestes, estadístiques i anàlisis de tendències de mercat; i elaborar perfils de l’Usuari a fi de personalitzar i millorar el servei de Funerària de mascotes Celamic S.L.

7. Contacte

En qualsevol moment l’usuari pot posar-se en contacte amb nosaltres així com donar-se de baixa del servei enviant una petició de baixa a info@celamic.cat.