Sabem com de difícil pot arribar a ser perdre un ésser estimat que forma part de la teva família i que a més, és un company/a de vida…

Amb el profund respecte que es mereixen, des de Cel amic posem a disposició serveis funeraris per les mascotes com la incineració individual o la incineració col·lectiva.

També disposem d’un servei de recollida immediat amb un vehicle totalment adaptat per a aquestes circumstàncies, sempre agilitant al màxim tot el procés i vetllant per oferir un servei que estigui a l’alçada de l’amor incondicional que rebem dels nostres fidels amics.

És un procés d’incineració on s’incinera l’animal de companyia de forma individual recuperant les seves cendres en una urna escollida per la família.

Amb aquest servei donem la possibilitat a les famílies de poder acomiadar al seu fidel amic al nostre tanatori de mascotes.

Loading...


L’oportunitat de veure’t créixer,
l’orgull de poder-te educar,
la satisfacció de ser nosaltres
i la tranquil·litat de deixar-te anar

Loading...

És un procés d’incineració que es realitza amb altres animals de companyia, per tant, no es poden recuperar les cendres de la mascota ja que aquestes no es poden classificar com a úniques.

Tens dubtes?

Posa’t amb contacte amb nosaltres i t’ajudem a resoldre qualsevol dubte i a fer que tot sigui fàcil.