Merlineta del meu cor, has sigut l’amor de la meva vida des d’abans de néixer. Quina emoció vaig sentir quan em va arribar aquell missatge tan esperat dels Catarres! Anar-te a buscar va ser el dia més emocionant de tots.
M’has regalat cinc anys i mig de felicitat pura, eres el ser més carinyós del món..
Només tu i jo sabem el que ens estimem, i només jo el que et trobo a faltar.
Has sigut el gat més especial, lliure i feliç de tot el planeta, per això no et mereixes aquest final tan aviat i tan lleig, després d’una vida tan bonica, sent el rei de la casa i de la meva vida.
T’espero a cada moment apareguent de qualsevol racó del bosc fent la dramàtica per venir a passejar amb nosaltres, o a la porta del pàrking esperant per menjar el teu estimat pienso Fèlix al mati, o fent la dofineta a les escales per que et deixi entrar a casa i pujar al sofà prohibit, i no al teu trono. Però ja no hi ets, i tinc el cor trencat com mai.
Però sóc feliç perquè sé que t’he fet feliç.
T’estimo infinitats infinites fins al final dels meus dies, mi Merlins, la meva rata salvatge preferida.
Ara podràs estar feliç amb el Brad, la Mia i el Fuet.
La mama t’envia mil petons al cel, junt amb els del Marc, el Bru, la Paloma i la Rufina.
Fins una altre vida croqueta gorda i peluda.
T’estimem Merli. 💛
———————————————————-
Merli, tot i que ens va costar un bon temps fer-nos amics, al final ho vaig aconseguir, tot i així encara hi havia dies que no et deixaves agafar de cap manera… clar, no podies deixar creure a aquest estrany que va aparèixer a casa de cop i volta que s’havia guanyat el teu afecte. Per això m’agrades i t’he respectat tant sempre Merli, has fet sempre el que t’ha petat i has viscut com t’ha donat la gana fins l’últim moment. Tot i que acabés el teu camí al nostre costat, ara en comences un altre, en un altre lloc lluny, però a la vegada a prop de nosaltres. Ara sols queda desitjar-te bona sort en aquest nou camí i que segueixis sent tant salvatge i Catarra com sempre!
Fins la pròxima company! Marc